lamqta.comОвен  През този ден всяка промяна на изражението на лицето

...
lamqta.comОвен  През този ден всяка промяна на изражението на лицето
Коментари Харесай

Дева: Бъдете готови за тежка борба с дребни битови неприятности

lamqta.com

Овен 
През този ден всяка смяна на изражението на лицето на Вашата половинка ще тълкувате като някакво отчаяние и отегчение, дистанцията от които до раздялата е единствено една крачка. Ако тълкувате нещата по тъкмо подобен метод, безусловно това ще се случи – рано или късно.Може би е по-добре да не се занимавате с провокация?  

Телец
Доста комплицирано ще бъде за Вашия обичан човек през днешния ден да разбере, какво желаете да му кажете с тези или тези Ваши дейности. Той няма да може да разбере Вашите претекстове и стремежи и по тази причина ще се държи разсеяно и несъответстващо. Постарайте се да бъдете по-открити и разбираеми. 

Близнаци
Уморени сте. И толкоз сте изтощени, че за персонален живот не Ви остават сили. Ако Вашата половинка се съгласи да прекарате вечерта като Ви масажира гърба или Ви вари кафе, то тя в действителност е богатство, което не би трябвало да се изпуска! На подобен героизъм ще се съгласят малко на брой.

Рак
Мислите си, че Вашият вътрешен свят е най- уютното място във Вселената? Това е разбираемо изключително в този момент, когато Вашият разсъдък е зает с най-разнообразни хрумвания и мечти. Вярвате или не, само че има прийом да бъде взето под надзор Вашето плодотворно и богато въображение, както и неукротимата Ви креативна сила. Просто би трябвало да сте подготвени да я насочите в нужната посока. Това, което ще се получи при Вас като резултат през днешния ден, може да накара обкръжаващите да трансформират мнението си, и в последна сметка да си отворят очите. 

Лъв
Добрите Ви планове може да останат неразбрани през днешния ден от Вашия обичан човек, и да ги схване като израз на някакви егоистични претекстове. Затова в случай че желаете положителното на близък си, тоест-на своя обичан, може да получите реакция, която мъчно може да бъде наречена признателност. 

Дева
Бъдете подготвени за тежка битка с дребни битови неприятности в огромно количество. При това най-трудната задача ще бъде не да излезете победител, а да не започнете да ругаете в ентусиазъм на извънредно неспокойствие и да извършите останалите на пух и прахуляк.

Везни
Днес ще бъдете спокойни и разсъдливи. И колкото и да е необикновено - прекомерно. Всъщност, любовта и разсъдъка не се съчетават изключително, и по тази причина Вашата половинка няма да бъде във екстаз от измененията, ставащи с Вас през този ден. Постарайте се да съхраните в себе си въпреки и капчица от своето всекидневно безумие...

Скорпион
Мислели сте, че сте купили всичко, което Ви е нужно, само че внезапно сте се стили, че има и още нещо, което сте не запомнили. След като сте си изяснили защо става дума, подготвени ли сте, да тръгнете да търсите мечтаното? Само не се престаравайте! Помнете че не постоянно по-голямото и по-скъпото е по-хубаво. Купете нещо по-обикновено - дори една роза може да направи човек благополучен за през целия ден а дори за седмица и година. 

Стрелец
Не може да се похвалите с висок витален тонус, само че настроението Ви ще бъде хубаво, и даже в комплицираните обстановки ще съумеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете подготвени да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и непознати неточности. Обичайните действия и домашните грижи ще Ви лишават прекомерно доста време. Много мощно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните връзки. Ще се появят удобни условия за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде изключително годно, в случай че планирате пътешестване или посещаване на увеселително заведение. Денят също е подобаващ за решение на финансови проблеми.

Козирог
Денят е удобен за взаимно пътешестване отвън града. Толкова благоприятем, че поради това пътешестване би трябвало да оставите на стана всички останали задания. Просто точно в този момент и точно отвън града, на природа, ще стане сред Вас това, което по този начин дълго сте желали и очаквали. И което ще чакате още доста дълго, в случай че не се съобразите със съвета на звездите.

Водолей
Ако задачите Ви са значими, а дилемите огромни – действайте! Настъпил е удобен миг за величествен отскок напред. На дребните проблеми може просто да не обръщате внимание: те или ще се решат от самосебе си, или ще почакат оня миг, когато Вие ще имате повече свободно време. Ефективни ще се окажат необикновените способи. У хората, които Ви заобикалят, предизвиквате не малко учудване, защото в работата си постигате това, което другите не биха могли да реализират. Денят е подобаващ и за нови запознанства. На представителите на противоположния пол ще извършите доста мощно усещане.

Риби
Тази заран ще се разсъните с чувство за неимоверна лекост. Всички неприятности са останали обратно, и дори и не мислите за вероятни бъдещи проблеми. За тях може да забравите. Всички проблеми, с които може да се сблъскате през днешния ден, са разрешими, и за първи път от доста дълго време, вие единствено ще се смеете на сложните задания. Настроението Ви през идващите няколко дни единствено ще се усъвършенства, тъй че през днешния ден е доста уместно време за плануване на нкои развлекателни мероприятия, или срещи с другари. Общувайте повече със своите познати.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР